Log ind    |    Opret konto
My Cart:  0 Item(s)

Kategorier

Movement Fly Smasher 14/15 Freestyle White / Blue Green Herre Ski Blå | fremragende værdi hot samlinger,komfortabel

DKK5,455.30  DKK1,909.35Spar: 65% off
  • Model: 646223
  • 8888 Antal på lager
  • Movement Zoo Freestyle Blue / White Herre Ski Hvid Blå | Copenhagen,gratis fragt
  • Movement Fly Smasher 14/15 Freestyle White / Blue Green Herre Ski Blå | fremragende værdi hot samlinger,komfortabel
Movement Fly Smasher 14/15 Freestyle White / Blue Green Herre Ski Blå | fremragende værdi hot samlinger,komfortabel_checkout
Movement Fly Smasher 14/15 Freestyle White / Blue Green Herre Ski Blå | fremragende værdi hot samlinger,komfortabel,Movement,Herre ski,Freestyle

Den FLY Smasher bliver så stor et hit som sin storebror. Det er et pulver ski, som er lige så hjemme bliver skied bare for sjov eller for at kaste ned store spring i backcountry - du vælger.

Twin Rocker, 5 point geometri, perfekt camber / flex mix, træ / fiber letvægtskonstruktion - FLY Smasher har alt det nødvendige til toppen podier og stjerne i backcountry ski film. Når de store fordybninger ruller i, og der er en stor dump af sne prognose, er dette ski til Grib.


Specifikationer:

178_ 138 115 133
185_ 138 115 133
Byggeri: cts ydeevne plus
Woodcore: poppel lys ECL
Fiber: ny ensrettet glasfiber & kulstof
Base: p Tex 4000 1,3 mm
Kant: 2,0 mm
Special: næse VA Tech (vibration absorbation teknologi)


Teknologi:

Top Ark:
Det øverste lag af en ski har en temmelig hård tid; det skal være resistente over for gentagne stød, stød, store temperaturændringer og UV-stråler. Vores øverste ark alle bekræfter branchens standard, som sikrer den bedste kvalitet derude.
Tykkelsen af ​​det øverste ark er meget bestemt af den type ski, og vi tager denne beslutning meget alvorligt. Det øvre lag af det øverste lag er en meget modstandsdygtig polyamid, der består af to termisk bundne lag af følgende tykkelse: 0,15 mm / 0,25 mm / 0,40 mm og 0,50 mm på det bredeste af vores ski??.
I år X-serien området vil også nyde godt af en ny teknologi med en dual layer øverste ark.

Dynamisk Tri dir

Dynamisk Uni dir

Prepeg Fig

Træ Core:
Ski er ikke døde ting til os, bør heller ikke deres hjerte være. Kernen i ski er nøglen til alt; ikke alene giver ski sit liv, men det styrer også sin levetid og definerer egenskaberne i hver type ski (piste freeride freestyle touring).
Vi fortsætter med at kun købe FCS eller PEFC certificerede kerner PEFC og arbejde med 7 forskellige kerner på tværs af områder. Vores nuværende kerner er: Bøg / Ocoumé / Poplar / Poplar lys ECL / Karuba / Ultralet karuba poppel blande hver kerne vejes efter de valgte i forbindelse med ski kriterier være produced-?????????? X version serie? /? Polownia.

Gummi

Kanter:
Vi bruger 4 forskellige typer af kant i vores ski, afhængigt af typen af ​​ski og sin kategori. Vi gennemgik vores kanter denne sæson og generelt udvidet dem over hele linjen. Den tyndeste af vores kant typer er nu kun tilgængelig på højtydende touring ski, mens resten af ​​touring og FREETOURING ski har bredere versioner.
The Alpine, Freestyle & Freeride sektorer har 2 typer bredere kanter med stor modstandsdygtighed kvaliteter og en lidt højere vægt. Kanterne er alle anti korrosion behandlet og kontrolleret manuelt, inden de forlader vores fabrik.

Base Forberedelse:
Forberedelsen og færdiggørelse af bunden af ​​ski er en af ​​de mest delikate og vanskelige dele af fremstillingsprocessen. Processen skal følges religiøst for at ende op med en base, der er i stand til at håndtere belastningen i moderne brug. Af denne grund er der ingen kompromis, når det kommer til det udstyr, vi bruger, og den tid, det tager at afslutte vores baser.
Vores fabrik er udstyret med den nyeste generation af Wintersteiger og Montana-maskiner for at sikre en uovertruffen finish. Vores team kontrollerer derefter hver ski manuelt og sikrer, at den endelige voksbehandling gør dem klar til at ramme sne, når de forlader vores fabrik.

Base diecut Etiketter:
Udformningen detalje af vores baser (logoer & æbler) er udstanses til at passe perfekt med resten af ​​bunden af ​​ski. Minute forskelle i basen tykkelse er arbejdet på af vores team for at sikre fuldstændig glatte base-finish.

Base Kvalitet:
Bunden af ​​en ski er den motor, som driver det, ligesom en bil. Derfor bruger vi kun toppen af ​​rækken syntetiske baser med meget høj molekylær tæthed. Denne type base er meget modstandsdygtig over for slid og stød mens resterende driftsklar.
Vi arbejder med den bedste form for baser på markedet: P TEX 2000/4000 og 5000 afhængigt af typen af ​​ski og temperatur af sneen??. Disse baser er fra fabrikken forberedt med en let struktureret finish og varm voks for at gøre dem klar til brug lige fra hylden. Prikken selv sker med de nyeste Montana og Wintersteiger maskiner.

ABS:
De fleste af vores ski er udstyret med ABS-sektioner (et syntetisk materiale med glasfiber partikler), der fungerer som støddæmpere når Skiløb på hård sne eller is.

Er du vild med Movement Fly Smasher 14/15? Kig i vores ski afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Herre ski, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye ski produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Herre ski, findes i mange farver og modeller.


Movement - Herre ski - Freestyle, Færdighedsniveau: avanceret-ekspert, Rockertype: spids- og halerocker, Taljevidde: fra 100 til 120 mm, Skipakke: nej

Movement Fly Smasher 14/15 Freestyle White / Blue Green Herre Ski Blå | fremragende værdi hot samlinger,komfortabel
Movement Fly Smasher 14/15 Freestyle White / Blue Green Herre Ski Blå | fremragende værdi hot samlinger,komfortabel
Movement Fly Smasher 14/15 Freestyle White / Blue Green Herre Ski Blå | fremragende værdi hot samlinger,komfortabel
Movement Fly Smasher 14/15 Freestyle White / Blue Green Herre Ski Blå | fremragende værdi hot samlinger,komfortabel

    Social Media

    Movement Fly Smasher 14/15 Freestyle White / Blue Green Herre Ski Blå | fremragende værdi hot samlinger,komfortabel [646223] - DKK1,909.35 : Level 42 Danmark, Engroshandel Giver, København Til Salg Ægte På Online Butikker_checkout
Copyright © 2018 www.haulofheroes.com. Powered by haulofheroes.com